top of page

Protingai išnaudok savo laiką

Pradėk kasdien vystyti įprotį klausytis Dievo ir kalbėtis su Dievu. Tu gali leisti laiką su Juo betkur ir betkada: plaunant indus, šluojant aslą, dirbant sode, lyginant ar džiaustant skalbinius, rūšiuojant daiktus, vedžiojant savo šunį, einant į parduotuvę, vairuojant mašiną, keliaujant autobusu, traukiniu ar lėktuvu, sėdint ir laukiant betkurios įstaigos laukiamajame kol jus priims.



Dievas nori, kad jūs su Juo bendrautumėte kiek tik įmanoma dažniau, ir tai padės jums išlikti Dvasioje ir Dievo artume, ko pasekoje imsite aiškiau girdėti Dievo balsą ir Jo vedimą. Jis visada klausosi kada vėl išgirs tavo balsą besikreipiantį į Jį.

Kad ir ką bedarytum šiandieną, rytoj, poryt… daryk viską kartu su Dievu, kiek tik tai įmanoma. Su visu nuolankumu kalbėk su Juo apie viską, dėkok už viską, garbink už viską, artinkis Jo link ir Viešpats pripildys tavo kasdienybę dalykais, kurių anksčiau negirdėjai, nežinojai ir nematei.

Jis apdovanos tave Dvasios turtais, apvalys ir išganys, pamaitins tavo sielą ir leis patirti dangiškus įvykius tavo gyvenime, Jo pavedimu. Jis tau atskleis savo paslaptis, kurių niekas nežino išskyrus Dievą. Ir tai yra tikra, tai yra tiesa!


Viešpats sako:


‘Šaukis manęs, tai išklausysiu tave ir parodysiu tau didelių bei nesuvokiamų dalykų, apie kuriuos nieko nežinai’. (Biblija, Jer. kn. 33:3).


/Jėzaus Šviesa/


91 peržiūra
bottom of page